Lempelig med linoleum

Gulv av linoleum har lange tradisjoner i Norge. Linoleum er et naturprodukt basert på korkmel tilsatt linolje (derav navnet), lagt i et tynt lag på en vev av jute.
Vi snakker altså om rene naturmaterialer, som også er svært slitesterke. Med riktig stell er et slikt gulv like fint etter mange tiårs bruk. Linoleum leveres både som klikkbare fliser og på rull. På de klikkbare flisene monteres linoleumsjiktet på en vannavstøtende HDF-plate og et underlag av naturkork, noe som gir god komfort.

Kjøkkengulv

Kork er et materiale som er isolerende og dempende. Det gjør at det er godt å stå lenge på.
Korken brukes både som homogene fliser som limes til gulvet, og i kombinasjon med andre materialer. Da brukes kork som bakside og mellomsjikt i gulvet, mens vinyl eller linoleum brukes som mønstersjikt.

Funksjonelt med vinyl

Vinylgulv beregnet for bolig består av flere sjikt: en bakside, et trykt mønster lag og et slitesjikt. Boligvinyl kommer i mange kvaliteter og fasonger: banebelegg, fliser, staver, klikksystem og hendige bokser med selvklebende strimler.

Godt med gummi

Fliser laget av syntetisk gummi gir et tøft og slitesterkt gulv som er svært behagelig å gå på. Med gummi får du et solid, vann avvisende gulv med lang levetid. Utvalget av mønstre og farger er stort. Her finnes fliser og staver og banevarer i flere bredder. Mange spreke design lages for staver og store fliser som limes fast mot undergulvet.

Staver
Lekkert og slitesterkt i forskjellige tresorter.